perjantai 3. toukokuuta 2013

Wapun juhlintaa

Eli se oli siis Samin eka Vappu tänä vuonna. Met juhlistimma vappu-aattoa käymällä Suomi Seuran Vappujuhlissa Lauran, Flo ja Louin kanss, ja vappu päivänä oltiin omalla porukalla puistossa, ja myöhemmin iltapäivällä Vimalin kaveri Rahesj tuli kans meiän kanssa grillaan. Täällä on kevät jo pitkällä, puissa on lehet, ja sellanen 15 astetta lämmintä. sireenit ja muut kukat on jo komeassa kukassa.

Se oli myös Samin eka kerta hiekkalaatikolla, ja joko Sami vilustu siellä maassa istuessa, tai sitten nappas taas muilta vauvoilta oikein kunnon räkätauin. Molempi pahempi, eli meiän MRI-tutkimus siirty taas tulevaisuuteen... Ne kysyki puhelimessa, että haluanko mie siirtää vai että se laitettaan inkubaattoriin... Ei ollu vaikea valinta..

Oltiin tosiaan kolme viikkoa sitä ennen taas Torniossa Mummilassa. Siellä Sami oppi konttaammaan ja sujuvasti seisommaan tukea vasten, ikkää oli sen n. 8,5kk. Sieltä jos se mummi sais laitettua niitä kuvia, joita me ottimma kameralla, niin vois laittaa niitä tännekki.

Sami joutu olleen 3 viikkoa ilman iskää, ja voi sitä ihmetystä ku isi oliki taas lentokentällä meitä vastassa. Eka se vaan katto Vimalia, ja ihmetteli silmät suurena, ja sitte se ihan selvästi muisti, ja tarras sen kaulaan kiinni, ja kiljahti sen riemunkiljahuksen. Ja sen jälkiin pari päivää onki menny siinä, että aina ku iskä tullee töistä, niin Sami oikeen kiljahtellee. Ja kun iskä lähtee takas töihin, niin Sami konttaa ovelle ettimään iskää.
Sami Suomi-Seuran lapsien kanssa. Niitten nimet oli suomalaiset, mutta ei ne sanaakaan suomea puhunneet

Vimal ja Sami vappu päivänä

Sami keinuu tai siis ihmettellee, että mihin ne minut nyt taasen laitto

keinutaan käsi käessä

ekkaa kertaa hiekkalaatikolla.. On se ihmeellistä se hiekka

mie poika se kävelen ja kävelen ja kävelen...

lentävä vauva.. Iiihh!!

Hopi Hopi iskä, eteenpäin!

Kaloja kattomassa. Ja mie poika kävelen ja kävelen...

tulevaisuus häikässee

...Mihinkä ne minut taas laitto...

Näin nättiä on täällä..

Pittää vielä vähän hehkuttaa

Enkö ookki mie söpö..

Oonko mie nyt sitte iskän vai äiskän näkönen...

Sami esittellee Rahjesille Turun sinappia. Se on poikha hyvvää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti