keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Pieni päivän piristys

Tätä videota ku kattoo, nii ei voi olla ainakkaan hymyilemättä, ellei sitte jopa ala ittekki sammaan laihin hekottaan.

Mie olin aamullla ihan yllättxny kui hyvin Sami on hehittyny. Aamulla se otti oman nukku huivinsa, ja laitto se pään päälle, ja leikki piilosta. Kun mie en eka huomannu kysyä, että "missä Sami on", nii sieltä taas kuulu "äh, äh". Ja heti ko mie huutelin Samia, niin se otti huivin pois, ja nauraa hekotti. Ja teki saman muutaman kerran uudestaan. Sen jälkeen se laitto huivin minun silmien etteen, ja otti sen sitte kohta poies, ja taas nauratti.

Sitte nyt se on keksiny miten sängystä päästään poies ilman tippumista. Mennään jalat edellä! Se aikansa siinä pyöritteli, ja sitte sai heivattua jalat yli laidan, ja voi sitä hangon hymyä, kun se huomaski olevansa maassa :)

Sitte lattialla mie käskin Samia antaan mulle tukkaharjan. No se vähän enisn ihmetteli, mutta sitte ku osotin harjaa, nii se hoksas mistä oli kyse, konttas harjan luo ja toi sen mulle. Ja sitte kirjaa luettaessa mie näytin hytä aukeamaa jossa oli palikoita, nalle ja tutti, ja kysyin Samilta että ossaako se näyttää missä tutti on, niin se vähä aikaa mietti ja näytti sitte sormella suoraan tuttia! Ja varmuuden vuoksi mie välillä vaihoihn aukeamaa ja kysyin uuestaan, niin joka kerta se löysi tutin.

Mutta laitetaampa tähän nyt se ihana video:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti