sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juhlien järjestelyä


Mie ja Laura autettiin Lauran äitin ja isä 60v. juhlien järjestelyissä, eli tehtiin sinne apero ja jälkiruokia. Siinä meni sitte pari päivää puuhatessa, ja Sami ei tykänny ollenkaan, ett$ äiskällä oli jottain muuta tekemistä. Sitte juhlapäivänä Lauantaina se oikein kunnolla protestoi huutamalla naama punasena aina ku ei päässy minun sylliin, niin Vimalin oli pakko lähteä juhlista kottiin heti pääruuan jälkeen, ja siitäki jäi puolet syömättä. Mie viivyin siellä vielä jälkiruokaan asti, vähän auttelin ja söin kakkuja..

Mie tein sinne kaks kakkua, perus mansikka kakun, ja Mango-sitruuna kakun. Ja sitten allkupaloiksi tomaatti-tuorejuusto kuppeja, tomaatti-mozzarella tikkuja ja lohikuppeja. Nuo Lohijutut oli tosi hyviä, reseptin sain Lauralta.

Sami on muuten täällä ihan vilkkaana. Eilen net oli kuulemma kävelly talon läpi ainaki 15 kertaa, ja vimalin oli aina pitäny käyä kärry kääntään. Loppujen lopuksi Vimali oli ollu väsyneempi ku Sami, joka ois vieläki vaan kävelly menemään. Tulis hyvät ilmat, niin pääsis ulos käveleen....


Mango-sitruuna kakku

yläviistosta

ja ylhäältä

tomaatti-yrtti maljat

Lohikupit

Tomaatti-mozzarella tikut

kinkku rullat

Apero leipiä


Sali

ja ettei tämä mene ihna ruoka blogiksi, niin tässäpä tämä meän pikkuherra..

ja sama vielä iskän kanssa

ja jälkiruoka buffet, jossa näkkyy minun mansikka kakku ja mango kakku taka-alalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti