maanantai 26. marraskuuta 2012

Äiti meni töihin-Ei tule toistumaan ;)

Mie kävin eilen ensimmäistä kertaa töissä auttamassa, kun niillä oli siellä ilallinen 80 ihmiselle, ja liian vähän väkeä tarjoilemassa. Ja en varmaan mee ennää uuestaan. Se oli niin kaoottista, että mie oo pitkään aikaan nähny sellasta sotkua työpaikalla. Mie voisin avautua siitä vaikka kuinka paljon, mutta jätetään se nyt tältä kertaa.

Samia tuli hoitaan minun kaveri Futura Bernistä. Ne oli Samin kanssa pari tuntia kahestaan enneku Vimal tuli kottiin. Sami oli kuullemma pikkusen itkeny, mutta ei paljoa. No sitte ku ei äitiä alkanu kottiin kuulua, Sami oli kuulemma vaistonnu sen. Vimal ei saanu koko illan aikana laittaa Samia lattialle, saati sitte ite istua. Sami oli ollu ihan apeana, eikä ollu jutellu tai leikkiny koko illan aikana ollenkaan. Ja kun sille oli tullu nälkä, niin se oli kuulemma huutanu naama punasena, että sitä maitoa tänne ja heti!! ja vauhilla!! Ja se oliki juonu koko pakkasen maito varastot tyhjiksi.. Vimal oli vielä ilta myöhäällä joutunu viemään Samin vaunukävelylle, vaikka se sato ihan kaatamalla, mutta muu ei ollu kuulemma ennää auttanu. Kun mie sitte yöllä tulin kottiin, niin ne minun miehet oli jo nukkumassa. Sami heräs sitte aika äkkiä sen jälkeen, vissiin se kuuli minun äänen. Ku mie nostin sen ylös, niin se oikein kunnolla tarras minnuun kiinni, siis ei vain tullu sylliin, mutta oikein takertu kaulan ympärille. Ku se oli vähän aikaa siinä keinuskellu, niin sitte vasta halus hörpyt maitoa.

Loppuyön en mie saattanu ees laittaa sitä sen ommaan sänkyyn nukkuun, vaan sen oli pakko olla koko ajan minun vieressä, ja se tasasen puolen tunnin vällein heräili ja kosketteli, että onko äiti vielä täällä. "Äitihän meni jättämään minut koko illaksi, 8 tunniksi!!?? yksin!!" Siinä kaikessa tohelluksessa meni kahteen ennenku me päästiin uuestaan nukkuun, ja Samin yörytmi on nyt ihan sekasin. Eikä mie ja Vimalkaan saatu ennää nukuttua ollenkaan. Hassua, miten yhen illan poissa olo voi viiä koko perheen rytmit ihan sekasin. Vimaliki totes, että "that's it, you are not going to work again till next 6 months" eli että nytpä se nähtiin, et oo ennää menossa töihin seuraavan puolen vuoen aikana.  Enkä varmaan olekkaan. Kyllä se oli siellä töissä sellasta sähläämistä, että ei sitä kestäny kattoa. Hassua, kuinka asiat voi muuttua 6kk.

Laitettaampa tähän loppuun vielä söpöjä kuvia 1kk vanhasta Samista, kun käytiin Bernissä Futuraa moikkaamassa.





1 kommentti:

  1. Heh, hyvä ploki, mukava lueskella ja kuulla mitä siellä tapahtuu.

    VastaaPoista