torstai 20. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset askeleet!

...Tuli tännään, 20.06.2013, lounasaikaan, ku mie olin puhelimessa Mikon kanssa ja Vimal puhelimessa jonku sen kaverin kanssa. Mie aloin sitte huutaan ihan kauheasti, että kato Vimal, Sami kävelee!! Samihan söikähti sitä minun kiekumista, kaatu ja alko itkeen. Hyvä että ei traumaa saanu. Ja Samihan on nytte 10kk ja 5 päivää nuori :) alla videota todisteeksi :)

Muuten tänne ei kuulu mittään ihmeellistä. Täällä on ollu kauhea helle-aalto, yhtenäki päivänä oli +37 astetta varjossa. Me ollaan sitte oltu joka päivä maauimalassa. Ainaki mie saan vähän viilennystä. Sami on siitä kumma vauva, että se ei yhtään tykkää veestä.  Alkaa heti itkeen ku sen vieki altaan lähelle.

Viimeviikolla tehtiin Samille MRI tutkimus, jonka tuloksia siis vieläki ootellaan. Se nukutus oli kauheaa taistelua, Sami puri, potki, nyrkkeili ja vääntelehti niin paljon, että ei sitä saatu mie, Vimal, nukutuslääkäri ja kolme hoitajjaa rauhottuun. Yritettiin tipalla, ja inhalaatiota, eikä mikkään autanu. Ja raukalla kauhea nälkä ku ei ollu saanu syyä aiemmin. Sitte ne sai sen nukkuun jolla super tehokkaalla happinaamiolla, jota piti ihan vaan muutama sekuntti hengitellä ja se oli sitte siinä.

Tässäpä tätä viedota:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti