maanantai 25. maaliskuuta 2013

Loma Churissa

Kun iskä meni viikoksi intiaan konferenssiin, niin me päätettiin mennä Churiin, että on muitaki sylissäpitäjiä Samille, eikö kokoajan vain olla äitin kanssa kaksistaan.

Ennenkö lähimmä Churiin, niin Sami oppi nousen ite istualleen lattialta. Ja nyt viikon aikana se on harjaantunnu niin paljon, että se käyttää jo aivan kätevästi. Nyt ollaan harjottelemassa konttausta. Mutta ku tuo toinen jalka meinaapi aina vähän jäähä tielle. Ja Sami automaattisesti sitte aina pyörähtää istummaan, ku kontata pitäs. Mutku halu on liikkua, niin eiköhän se keinot keksi.

Churissa oli tosi mukavaa, kun Samille oli siellä paljon seuraa. Aamusin se menin Geon kanssa kaupungille kävelylle, ja iltapäivisin oli aina kanssa jotain menoa. Yks päivä käytiin kattoon hevos kilpailuja, ja Sami oli aivan innoissaan. Se heilutteli käsiä jokkaisen ohi menevan hevosen kohalla, ja yritti matkia niitten hirnumista. 

Ja kun tultiin kottiin, ja iskä tuli muutaman tunnin perästä kans kottiin, niin oli Samilla kyllä riemu katossa. Se vaan nauro kokoajan ääneen, ja leikki iskän kanssa. Ja kun Vimal meni huoneesta toiseen, niin se yritti kääntää päätään niin paljon ku mahollista, että vaan näkyis mihin isi meni. Äiti ei sinä iltana ollu ollenkaan kiinnostava. Isin piti syöttää ja pittää sylissä koko ajan. Ja iskä toi meille tuliaisiksi vaatteita intiasta. Laitetaan niistäki kuva tuohon alle. Kuvat on kaikki otettu minun kännykällä,  niin ei ole nii hyvä laatusia.

Koko poppoo sohvalla

Anja ja Sami lukemassa kirjaa. 

Tuliaisia Intiasta

Tässä näkkyy tuo Samin puku hyvin. Eli tuommonen  vihreä silkki paita ja silkki housu/hame systeemi. Aivan ihanan pehmeää materiaalia kummatkin. Hyvät kesällä

Nyt on koko porukalla vihreät kurtat, ja valkoset housut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti