torstai 24. tammikuuta 2013

Samin uudet kujeet...

Sami on nyt oppinu istummaan ihan tukevasti. Ja nytku istuminen onnistuu, niin selällään makkaaminen on vain pikku-vauvoja ja nukkumista varten. Eli ku sen laittaa selälleen maahan, se samantien kääntyy mahalleen. Ja tissiäki pitäs imeä aina istualtaan. Siinä on äitille aina värkkäämistä, että asento passaa pikku herralle ja että tissi ei kokoaikaa valu ulos suusta :)

Ja toinen äipän arkea vaikeuttva keksintö on pesuallasjuoksu. Eli ainako äiti yrittää pestä minun pyllyä, niin mie poika alan juokseen. Ja mie vispaan niin vimmatusti, että kyllä mie vielä joku päivä pääsen siitä lentoon.

Meillä on myö käynnis operaatio liikkeelle pääsy. Mie en oo ihan varma oppiiko se eka ryömimmään vai konttaamaan, ku tuntuu että se vain yrittää koko ajan päästä konttaus asentoon. Kyllä se jo ns. naistenpunnerrusasentoon pääseeki, että on jo melkein kontillaan, mutta se ei oo vielä hoksannu miten ne polvet sitte siitä koukistettaan.

Ja Sami poika tykkää puurosta ihan mahottomasti. Joka ilta se syö ennen nukkummaanmenoa pari lusikallista puuroa. Mutta mie en oo ihan varma onko se hyväksi, ku yöllä tuntuu sitte niin kovaäänisiä paukkuja päästelevän, että se itekki säihkähtää niitä ja herrää niihin. Nukkumisesta puhheen ollen, se on nyt oppinu nukkuun omassa sängyssä, tai siis siinä rottinki kopassa. Uniki tullee ihan itestään, tai viimeistään "sinisen unen" ja silittelyjen saattamana. Vielä ku  se oppis nukkuun koko yön. Puurostaki huolimatta se herrää kolme-neljä kertaa yössä syömään.

Nii ja nyt se sannoo sen ensimmäisiä sanoja "Amma, Mamma ja Appa" eli siis äiti ja isä tamiliksi. Liekkö tuo niitä tahallaan sannoo, mutta kyllä ne ihan virhettömästi sieltä tullee. Pittää laittaa videota seuraavalla kerralla ku herra innostuu poriseen.

Mie äitin kanssa kylvyssä pyydystämässä ankkaa

Iltapalalla

Rottinki sänky

Tästä pitäs jo pikkuhiljaa päästä liikkelle..

Alkaa ottaa jo päähän tämä yhessä paikassa makkoilu


Mitähän tuo iskä tuossa nyt oikein höpöttää..


Anna mulle, anna mulle

Sainpas kiinni
Nyt otetaan kunnon ote kahella käellä....

...Ja pistellään ankka poskeen!!


Hahah, olipa kivvaa!

uuestaan uuestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti